Telefonväxel som tjänst IP-Telefoni till privatpersoner IP-Telefoni till företag Mobiltelefoni till företag och föreningar
IP-Telefoni för privatpersoner
Vad är ip-telefoni?
IP-telefoni fungerar i stort sett som vanlig telefoni, förutom att du istället med ip-telefoni använder din bredbandsanslutning för att skicka och ta emot telefonsignalerna. För att kunna använda sig av IP-telefoni, behöver du, förutom en bredbandsanslutning på 128kB i vardera riktningen, även en telefonigateway. Denna (en Telgin Vood 322) får du låna av oss utan kostnad. Förutom detta behöver du bara en helt vanlig telefon med en RJ-11-kontakt. Denna ser lika dan ut som den Ethernet-kontakt som du använder för att koppla datorn till bredbandet, fast något smalare.
Vad ingår?
Eller snarare, vad ingår inte? Med ip-telefoni via oss ingår nummerpresentatör, telefonsvarare, och även de vanliga plus-tjänsterna som 3-part, samtal väntar osv. Slåss ni om telefonen, tutar det ofta upptaget? Inga problem. Vi skickar med en extra linje utan extra kostnad! Ringer du till någon annan som också har Megaphone? Då ringer du helt utan kostnad, inga startavgifter, ingen minutkostnad och heller ingen datatrafik (gäller mobilt ip-telefoni) om du har tillägget Pratis (29:-/m).
Vad kostar det?
Inget*!
Vi bjuder varje månad på 15 timmar Sverigesamtal! Det enda som tillkommer är en startavgift på 69 öre per samtal. Till mobiler ringer du för endast 89* öre/min. Vi tar inte ut några fasta avgifter, däremot har vi en minidebitering (som du får ringa för) på 69 kr per månad.
Startavgift på 199 kronor tillkommer.

Samtliga priser är angivna inklusive moms.

© gazoo AB 2021. gazoo AB, Värnamo, Sweden. Tel: 0370 - 66 51 00. Jour: 0738 - 808 190. info(a)gazoo.se