Telefonväxel som tjänst IP-Telefoni till privatpersoner IP-Telefoni till företag Mobiltelefoni till företag och föreningar
IP-Telefoni för företag
Vill du spara pengar på dina samtalsavgifter?
JA!
Vem vill inte det? Om du har en växel idag, och känner att du inte behöver byta ut den mot t.ex. vår telefonväxel som tjänst, då kan vi ändå hjälpa dig att spara pengar.

Oavsett om du har en äldre växel, eller nyare som stödjer SIP kan vi erbjuda dig en bra och billig leverantör av telefonin.
Vad behöver jag?
Internet. För att kunna använda dig av vår ip-telefoni behöver du en internetuppkoppling. Är ni få användare räcker det med din vanliga bredbandsuppkoppling, så länge ni inte har hög belastning av annan data. Då rekommenderar vi istället att ni väljer till en SHDSL-koppling. En SHDSL koppling fungear ungefär som ADSL, men ni har prioritet för telefoni. Dessutom är det inte upp till 2Mbit eller upp till 8 Mbit, utan har du 2 så har du 2 Mbit. Du delar alltså inte utrymmet med någon annan.

Vill du kan du lägga till Size Surf, då kan du använda din SHDSL-koppling till internet också.
Något unikt - Size Combo
Sitter du lika mycket på kontoret som du är ute på fält? Vill du att kunderna ska kunna nå dig på ett fastnummer, fast du koppar över till din mobiltelefon? Vad sägs om att få allt detta, och samtidigt nolla kostnaden för vidarekopplingen?

Med vår unika lösning, Size Combo, får du två telefoner, på ett abonnemang. Size Combo är ett så kallat Flat Rate abonnemang, vilket betyder att ett visst antal minuter ingår i den fasta månadsavgiften. Du väljer mellan Small (500 min), Medium (1000 min) och Large (3000 min). Med Small, får du sveriges billigaste flat rate abonnemang, endast 219 kronor i månaden! Potten räknas av per sekund oavsett om du använder mobilen, eller den fasta telefonen. Oavsett om du ringer fastnummer, eller mobilnummer.

Visste du förresten att du med ett flat rate abonnemang slipper förmånsbeskattning?

Det går aldeles utmärkt att välja Size Combo om du samtidigt vill hyra in dig på vår telefonväxel som tjänst

© gazoo AB 2021. gazoo AB, Värnamo, Sweden. Tel: 0370 - 66 51 00. Jour: 0738 - 808 190. info(a)gazoo.se